IT hírek
:: 2017. július 11. - 11:02
KÖZLEMÉNY - Hol a pénz?

A Jobbik továbbra is választ vár a szocialistáktól, mennyi diákot károsított meg a szocialista Czeglédy Csabához köthető diákmunka-közvetítő cég. Erkölcsi értelemben is vállalhatatlan, hogy valaki az első jövedelmüket megszerezni próbáló fiatalokat, tanulókat átverve nyerészkedjen. Visszataszító, hogy valaki az eleve lefölözött és brutálisan nyomott béreket sem fizeti ki az egyetem, vagy főiskola mellett munkát vállalók részére.

Emellett az sem elhanyagolható tény – ha igazak a sajtóhírek –, hogy Czeglédyék több milliárd forinttal károsították meg a Magyar Államot adócsalással, s külföldre menekítették vagyonuk egy részét. Simon Gábor, az MSZP egykori elnökhelyettesénél már láttunk hasonló műveletet, aki szintén külföldi számlákon tárolta ismeretlen eredetű, adózatlan vagyonát. 

A Jobbik úgy véli: a megkárosított diákoknak azonnali jóvátétel jár, és az elmaradt bérük mellett a bérgaranciából való kárpótlás is megilleti őket. Elvárjuk a Kormánytól a diákokat érintő visszaélések teljes felszámolását és a diákmunka szabályozás szigorítását, hogy ne fordulhasson elő még egyszer ilyen aljasság. Az illetékes hatóságoktól pedig a teljes körű kivizsgálást és elszámoltatást reméljük, de ne úgy, ahogyan a fideszes korrupciós ügyekben megszokhattuk, hanem gyorsan, igazságosan és törvényesen!  

Farkas Gergely
országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke 

 

Jobbikos hírek

Zuglóban emlékeztek a trianoni békediktátumra a Jobbik és a Jobbik Ifjúsági
Június 2-án került sor Szentgotthárdon a Barokk kertben, a II. Hagyományőrz
Immár 98. éve emlékezünk meg a magyar nemzet legnagyobb tragédiájáról, Tria

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya