Jobbikos hírek
:: 2013. április 20. - 10:34
Idén is mindenkit várunk a Jobbik Nemzeti Majálisára!

Számtalan ingyenes koncerttel, sokféle, egész napos gyerekprogrammal és színvonalas előadásokkal várjuk az érdeklődőket idén is a Jobbik nemzeti majálisán, az óbudai Hajógyári szigeten.  Fellép többek között a Kárpátia, a Lord, az Ismerős Arcok és a Romantikus Erőszak is.

Reggel 08.30-tól a rendezvényre kilátogató első 100 érdeklődőt tojásrántottás reggelire látjuk vendégül, amelyet a jelenlévő jobbikos országgyűlési képviselőkkel közösen lesz lehetőségük elfogyasztani egy kötetlen beszélgetés keretében.

Amíg a gyermekek játszanak, a szülők és nagyszülők bepillantást nyerhetnek a párt parlamenti életébe és a mozgalom színes mindennapjaiba. Előadást tart Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Volner János, a Jobbik alelnöke, továbbá Gyöngyösi Márton, országgyűlési képviselő és Z. Kárpát Dániel, az Atilla Király Népfőiskola igazgatója.

Egész nap kirakodóvásár és ízletes konyha várja a kikapcsolódni vágyó családokat.

Délután 15 órakor kezdődnek a koncertek. Először az Ismerős Arcok dalai adják meg az alaphangot, majd a Romantikus Erőszak és a Kárpátia, legvégül pedig a Lord zenekar lép fel.

 

Megközelítés:

Az óbudai Hajógyári-szigetre, a rendezvény (tavalyival megegyező) helyszínére a szentendrei (Batthyány térről induló, H5 jelű) HÉV-vel a Filatorigátnál leszállva lehet eljutni.
A nemzeti kirakodóvásárra további árusok jelentkezését a nemzetimajalis@jobbik.hu e-mail címen, Stilling Ferenc szervezőnél a 06/20-410-3155-ös vagy Haba Vilmos szervezőnél a 06/70-426-3792-es mobilszámon várjuk.
 

A Magyar Vöröskereszt és a Jobbik Magyarországért Mozgalom együttműködésével 10.00-18.00 óráiig idén is lesz véradás. Ne feledje, Önnek ez csak fél óra, másnak viszont ez az életet jelentheti.  

Tájékoztatásul a véradóknak:

Ha Ön egészséges, elmúlt 18 éves és még nem töltötte be a 60. életévét (rendszeres véradóknál 65 év a korhatár), valamint úgy érzi, hogy segíteni tud a rászoruló betegeken, jöjjön el a véradásra! Ezzel nem csak másokon segít, hanem Ön is átesik egy szűrővizsgálaton, ami az aktuális egészségi állapotáról ad felvilágosítást. Amennyiben valamilyen eltérésre utaló eredményt találnak, behívják Önt egy kontrollvizsgálatra.

Fontos tudnivalók:

A regisztrációhoz érvényes fényképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél), valamint eredeti TAJ-kártya és lakcímkártya szükséges. Véradás előtt étkezni kell és sok folyadékot fogyasztani. A levett vérmennyiség 450 ml; az egészséges szervezet számára nem megterhelő, ez tartalék.

Feltételek:

– minimálisan 50 kg testsúly, betöltött 18. életév,

– két véradás között minimum 56 nap várakozási idő,

– férfiak évente 5-ször, nők 3-szor adhatnak vért.

jobbik.hu

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya