IT hírek
:: 2014. augusztus 29. - 15:30
Ifjúsági Tagozatok találkozója Komárom-Esztergom megyében

Május végén az országos elnökség megbízott a megyei szervezői feladatok ellátásával. Első teendőim között szerepelt, hogy mihamarabb szervezzünk egy megyei találkozót, ahol a tagok jobban megismerhetik egymást, tapasztalatot cserélhetnek és erőt meríthetnek egymás sikereiből. A találkozóra augusztus 16-án került sor a megyeszékhelyen, Tatabányán.

Ezen a napon a helyi felnőtt szervezet a város felett őrködő Turul-szobornál családi napot, az Ifjúsági Tagozat pedig szemétszedési akciót szervezett, mindkettőt második alkalommal. Úgy gondoltam ez kiváló kiindulópont lehet arra, hogy összehozzuk egy karitatív esemény keretein belül a megyei tagságot. Sajnos a nyaralások és szabadságok némileg közbeszóltak így nem tudott jelen lenni minden szervezet minden tagja, ám ennek ellenére is szép számmal jöttek el fiataljaink.

Korán reggel indult a szemétszedési akció a szobor és az azt körülölelő zöldövezet területén, majd a kellemes hangulatú családi napon a felnőtt és az ifjúsági tagozatok együtt vették ki részüket a főzés előkészületeiből. Összességében elmondhatjuk, hogy jó hangulatban és igen hasznosan telt a nap, melynek során az IT-sek megismerkedhettek egymással, így segítve elő egy szorosabb és segítőkészebb kapcsolattartást, hatékonyabb megyei együttműködést.

Nunkovics Tibor, Komárom-Esztergom megyei szervező

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya