IT hírek
:: 2015. április 28. - 13:07
"In Memoriam Gosztom Attila"

Immár két éve, hogy Gosztom Attila (Goszti), a csepregi Jobbik Ifjúsági Tagozat egykori alelnöke elhunyt. A Jobbik Vas megyei Ifjúsági Tagozata a hétvégén megtartott emléktúra keretében kívánt tisztelegni egykori tagtársunk előtt. Szombaton az idő is kegyes volt a túrázókhoz, akik körülbelül harmincan gyűltek össze a kőszegi Jézus szíve templomnál.

Az idei túra első állomása a Kálvária templom, majd a Trianon-kereszt, a végcél pedig a Hétforrás volt. A túra egybekovácsolta a résztvevőket, lehetőség nyílt új kapcsolatok kiépítésére és a régiek megerősítésére. A rendezvény este hét órakor a kőszegi Városkapunál ért véget, ahol felszólalt Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője és Varga Dániel, a Jobbik IT alelnöke is.

Bana Tibor elmondta, hogy a már másodszor megrendezett túrával méltó emléket sikerült állítani Gosztom Attilának, és biztos abban, hogy Goszti, aki mindezt fentről látta, büszke lenne ránk. Hozzátette: fontos, hogy évről évre megemlékezzünk azokról a harcostársainkról, akik hozzáállásukkal, elszántságukkal, hitükkel példát mutattak nekünk.

Varga Dániel megköszönte a rendezvényen való nagyszámú részvételt. Továbbá kiemelte, hogy „Attila súlyos betegsége ellenére is a végsőkig kitartott és küzdött a nemzet felvirágoztatásáért, ezért az egykori tagtársaknak kötelességük az emlékezés. A példa, melyet ő mutatott nekünk, járjon mindig előttünk s segítsen, mikor a közös küzdelemben megfáradunk.”

A túrázók egy része zárásként megtekintette a magyar jégkorong-válogatott lengyelek elleni meccsét, mely bravúros győzelemmel végződött.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya