IT hírek
:: 2017. március 5. - 13:55
Ismét Farkas Gergelyt választották a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnökévé

Farkas GergelyTisztújító Kongresszust tartott a Jobbik Ifjúsági Tagozata, melyen a megjelent küldöttek elsöprő többséggel Farkas Gergely eddigi elnököt választották meg a szervezet vezetőjévé. 

A Jobbik IT régi-új elnöke elmondta, hogy komoly siker az a szintű szervezeti beágyazottság és széles tevékenységi kör, ami a közösség jellemzi. Ugyanakkor nem szabad ezzel megelégedni, hanem a folyamatos fejlődésre kell törekedni. Erre jó lehetőséget kínál az előttük álló időszak, ugyanis a választások közeledése miatt mindig nagyon sok fiatal közéleti aktivitása növekszik meg, az pedig köztudott, hogy ebben a korosztályban a Jobbik nagyon népszerű. A több százezres, Jobbikkal szimpatizáló fiatalok aktivizálódása tehát az Ifjúsági Tagozat további komoly erősödését hozhatja magával - véli az elnök. Az új fiatalok beáramlására és megtartására kell tehát felkészíteni a szervezetet és tovább erősíteni a XXI. századi innovatív eszközök használatát a célok elérése érdekében.

A Kongresszuson megválasztásra kerültek a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnökei is, akik a következő két évben töltik be ezt a pozíciót: Benke Richárd, Bús Árpád Zsolt, Kálló Gergely, Kiriák Klaudia, Kósi Márk, Varga Dániel, Völgyi Péter.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Galéria

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya