IT hírek
:: 2019. április 4. - 09:40
A kormány kegyenceinek mindent, a fiataloknak semmit?

A Jobbik Ifjúsági Tagozat évek óta folyamatosan küzd a fiatalok lakhatási problémáinak megoldásáért, ezért tartjuk felháborítónak, hogy egyes kormányközeli személyek vagy kormánypárti képviselők Budapest történelmi negyedében, a Várban olyan árakon jutnak ingatlanhoz, hogy azt mindenki megirigyelhetné.

Eközben a fiatalok csak többszörös áron tudnak ingatlant bérelni, így a családalapítás és a jövő tervezése is csak álom maradhat számukra. A legújabb botrányos ügylet Bayer Zsolthoz, a Fidesz V. számú párttagkönyvének tulajdonosához köthető, aki nettó 32 ezer forintért bérel lakást, kihasználva a jogszabályok kiskapuit Ezért több fiatal IT-s és Stummer János országgyűlési képviselő az első kerületi városházához vonult és kérelmeket adott át, hogy fiatalok is hasonló módon jussanak hozzá albérletekhez, továbbá fiatalok üzeneteit helyezte el a városháza bejáratán.

Elég volt abból, hogy ma csak azok jutnak olcsón lakáshoz, akik a kormányt támogatják, miközben a fiatalok számára a hitel, az elvándorlás és a magas albérletárak jutnak. Fel kell számolni az uram-bátyám rendszert és ha annyira szeretnének lakáshoz jutni fideszesek a Várnegyedben, fizessék is meg!

A Jobbik IT akciójáról ITT nézhetik meg a videós összefoglalót

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya