IT hírek
:: 2013. április 29. - 19:15
Jobbik Újbudai Ifjúsági Tagozat

2013. április 25-én újraalakult a Jobbik Újbudai Ifjúsági Tagozat. A vállalkozó szellemű, nemzeti érzelmű fiatalok segítségével sikerült újraálmodni és megvalósítani a kerületi Ifjúsági Tagozatot.

Az ismeretség megszerzésének érdekében többször szervezetünk ismerkedős esteket, közös standolásokat és Hazai Pálya szórásokat is. Így mindenki láthatta a másik, akkor még leendő tagjelölt, akaratát és elszántságát. A közösségi kapcsolatot még jobban elmélyítette a közös cél és tenni akarás tudata és az, hogy mindenki 120%- on teljesít.

A megismerkedést követően mindenkiben tudatosult, hogy ez egy új Újbudai Ifjúsági Tagozat lesz. Ezért megkezdtünk a tagozat újraalapításához szükséges adatok és anyagok beszerzését.

A megalakulás napján, 1989- ben kezdték meg a szovjet csapatok részleges kivonását hazánk területéről.

Az alapító ülés során a tagság egyhangúlag megszavazta Tóth Jánost a XI. kerületi Ifjúsági Tagozat elnöki pozíciójának betöltésére, 1 év hosszúságú időtartamra. Az ülésen részt vett Benke László a budapesti Jobbik alelnöke, Varga Kitti a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke, valamint Illyés Zoltán a Jobbik Ifjúsági Tagozatának budapesti szervezője is. Biztató szavaik irányt mutattak és még nagyobb önbizalmat adtak ahhoz, hogy a közös célunkat elérjük és az országos mozgalmat segítsük a helyi szintű feladatok ellátásával.

Az újonnan alakult tagozat tervei között szerepel egy közös természetvédő akció, valamint az alapszervezettel karöltve egy családi nap megszervezése. Természetesen a közös standolásokon és a hírhedt 14 órás szórásokon való részvétel a munka alapját képezik. A Jobbik Ifjúsági Tagozat által szervezett II. Országos „sport és főzőnapon” is képviseltetjük majd magunkat, reményeink szerint a VII. kerületi Ifjúsági Tagozattal összefogva. Hosszú távú céljaink között szerepel még a Móricz tér környezetének megszépítése.

Tóth János
elnök

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya