:: 2019. július 19. - 12:49
A Jobbik IT idén is az EFOTT-on járt

Ahogyan évek óta mindig, a Jobbik Ifjúsági Tagozat idén is kitelepült az egyetemisták és főiskolások országos találkozójára, az EFOTTra. Mindig várjuk ezt az időszakot, hiszen üzeneteinket ilyenkor több ezer fiatalhoz tudjuk nagyon kötetlen formában eljuttatni.

Ezúttal számos újdonsággal, meglepetéssel vártuk a Civil Faluban levő sátrunkban az érdeklődő fiatalokat. Bár a sátor elnevezés már kevésnek hat, hiszen szó szerint egy Oázist teremtettünk. Számos elemmel bővült kínálatunk, melyet mindennap lelkes tagtársaink üzemeltettek, és több országgyűlési képviselő is megfordult sátrunk környékén. Z. Kárpát Dániel, Jakab Péter és Farkas Gergely és Stummer János is velünk töltöttek több órát és számos fiatallal beszéltek. Igenis a fiatalokat érdekli a politika és ezt fontosnak tartottuk elmondani sokuknak, hogy merjenek is politizálni, mert ők a jövő. De azért a szorakozásban is benne voltak képviselőink, hiszen a fesztiválozó fiatalokkal csocsómérkőzéseket is játszottak, kisebb-nagyobb sikerrel J

Nagyon nagy népszerűségnek örvendtek megújult matricáink, műveltségi kvízünk és a hagyományosnak mondható Nagy-Magyarország kirakós játékunk. Matricáink sikerességét jelzi azt a tény, hogy az egész fesztivál területén találkoztunk olyan fiatalokkal, akik matricáinkkal díszítették fel magukat. Nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy a legtöbb fiatal a mi oázisunkban volt jelen, programelemeink pedig bejöttek a fesztiválozóknak, ajándékaink pedig nagyon szépen elfogytak.

Ahogyan Keresztesy Gergő, a Jobbik IT elnöke megfogalmazta egy riportban, főleg a kormány és Orbán Viktor propagandabotrányára utalva: "Mi ezzel szemben csupán egy lehetőséget kínáltunk a fiataloknak, hogy találkozhassanak velünk és elmondják véleményüket. És ez egy óriási különbség!"

Összefoglalva elmondható, hogy az idei Efott fesztivál nagy siker volt a Jobbik IT-nek, számos pozitív visszajelzés, dicsérő szó, sok résztvevő, népszerű termékek sora jelzi mindezt. De mi nekünk ifjúsági szervezetnek a legfontosabb, hogy láttuk, a politika iránt a fiatalok érdeklődnek, ezért őket meg kell szólítanunk.

Folytatás következik egy másik nagyon népszerű fesztiválon, a Campuson, ahol újabb több ezer fiatallal fogunk találkozni.

Miénk a Jövő!

További képekért keresd instagram oldalunkat: https://www.instagram.com/p/Bz5QqkwH4Qm/

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya