IT hírek
:: 2015. december 21. - 11:38
Jótékonysági akciót hirdet a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat az elmúlt évek sikerein felbuzdulva idén is meghirdette nagyszabású jótékonysági akciósorozatát Tiszta szívvel elnevezéssel. Az elmúlt években az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően több száz gyermek, család és idős ember karácsonyi ünnepét tudtuk szebbé varázsolni.

Idén is ez a célunk, hogy karitatív munkánkkal segítsünk rászoruló családokon, nem mellékesen pedig, hogy ezzel is példát mutassunk a fiatalok és kevésbé fiatalok számára.

A Jobbik IT munkája mindig is messze túlmutatott a politikai szerepvállaláson, hisz tevékenységünkbe beletartoznak a kulturális, sport- vagy épp karitatív akciók is. Mostani akciósorozatunk több részből áll: határon innen és túl településenként adomány- és ajándékgyűjtés a rászoruló magyar testvéreink számára, valamint különböző szociális és gyermekintézmények számára gyűjtés. Különböző önkéntes munkákat vállalunk, verseket, meséket olvasunk fel, illetve az idén már negyedik alkalommal megrendezett jótékonysági bálunk bevételéből családokat támogatunk.

Az akcióról további részletek itt olvashatók: www.jobbikit.hu/tisztaszivvel. Amennyiben bármilyen apró adománnyal hozzá tud járulni akciónk sikeréhez, ezáltal magyar családok boldogabb karácsonyához, úgy a jobbikit@jobbik.hu e-mail címen teheti meg felajánlását. Segítségét előre is köszönjük!

Lengyelné Varga Kitti, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya