IT hírek
:: 2016. március 8. - 14:33
Jótékonysági focikupa a székely hazafiakért
 
Mint ismert, két székelyföldi hazafit, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjait, Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt a román hatóságok bizonyítékok nélkül hurcolták el Bukarestbe és vádolták meg terrorizmussal egy jogtiprásokkal teli eljárásban. Jellemző, hogy míg Beke Istvántól petárdákat, csillagszórót és airsoft eszközöket, addig Szőcs Zoltántól Wass Albert könyveket és nemzeti jelképeket koboztak el.
 
A HVIM ezért március 6-án jótékonysági focikupát szerevezett a Pest megyei Szadára az igazságtalanul meghurcolt székely bajtársaink megsegítésére. A műfüves pályán rendezett tornán nyolc csapat vett részt, köztük a Jobbik IT csapata, amely sikeres helytállással a 6. helyen zárta a bajnokságot. A mérkőzéseket gyönyörű gólok színesítették, melyeken az összes csapat a fair play szellemében játszott, szabálytalanságok csak elvétve történtek. A győztes csapat a székelyudvarhelyi Hejj-Hejj Udvarhely együttese lett, amely nagy küzdelemben, hosszabbítás után múlta felül a Kispest-Honvédot.
 
A kiélezett mérkőzéseken rendre az IT szurkolótábora volt  a leghangosabb, így biztosítva az igazi futballhangulatot. Ezúton is köszönjük a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak a szervezést, hiszen egy olyan eseményt hívtak életre, ahol a testmozgás mellett egy nemes célért küzdhettünk közösen. A felajánlásokat továbbra is várják, aki tud, segítsen a nehéz helyzetbe került bajtársainkon és családjaikon!
 
Részletek a segítségnyújtási lehetőségről ide kattintva olvashatóak.
 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya