IT hírek
:: 2015. augusztus 23. - 17:55
Jótékonysági labdarugó tornát rendezett a Jobbik Ifjúsági Tagozat szentgotthárdi szervezete

Korábban a Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete több jótékonysági akciót is szervezett a városban, ezúttal pedig a párt szentgotthárdi Ifjúsági Tagozata rendezett jótékonysági labdarúgó tornát.

A szentgotthárdi mentőállomás megsegítéséért a Jobbik Ifjúsági Tagozat szentgotthárdi szervezete augusztus 15-én megszervezte az I. Jótékonysági Labdarugó Tornát. A Jobbik IT a mentőállomás részére ajánlotta fel a nevezési díjjakból befolyt teljes összeget.

A rendezvényt Talabér Ádám a Jobbik Ifjúsági Tagozat helyi elnöke és Mesics Zoltán a Szentgotthárd Mentőállomás helyettes vezetője nyitotta meg. Talabér Ádám méltatta a mentők megfeszített munkáját és elmondta, biztos benne, hogy a legjobb helyre fog kerülni az adomány. A tornára 10 csapat nevezett, akik két ötfős csoportban küzdöttek meg egymással. A csapatok között megtalálhatuk a város régóta együtt játszó teremlabdarúgó csapatait, valamint egy-egy csapatot a győri és a vas megyei Ifjúsági Tagozatból, utóbbinak soraiban megtalálhattuk Bana Tibor jobbikos országgyűlési képviselőt is.

11 órakor került sor a gálamérkőzésre, melyet a szentgotthárdi Mentőállomás és Jobbik Ifjúsági Tagozat vívott egymással. A mérkőzést a mentőállomás dolgozói nyerték 3-1-re. Az egész napos sportrendezvényt a Gotham City csapata nyerte a Törtetők és a Fekete Sereg előtt. A mérkőzések ugyan rekkenő hőségben, de rendkívül jó hangulatban és barátságosan zajlottak.  Az akció során több mint 120 ezer forint gyűlt össze, melyet az Ifjúsági Tagozat a szentgotthárdi Mentőállomásnak ajánlott fel.

Mentősök és a Jobbik Ifjúsági Tagozat

I. Jótékonysági Labdarúgó Torna

Szervezők - Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya