IT hírek
:: 2014. október 24. - 20:08
Jövő Ígéretei ösztöndíjpályázat eredményhirdetése

A Jobbik Ifjúsági Tagozata „A jövő ígéretei”  elnevezésű ösztöndíjpályázatot hirdetett meg azon tagjainak támogatása céljából, akik tanulmányi, közéleti, kulturális vagy sportéletben kiemelkedően teljesítenek. A felhívásra közoktatásban részt vevő, felsőoktatásban részt vevő, és diák, illetve hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező Jobbik IT-tagok is jelentkezhettek.

A határidőig mindhárom kategóriában szép számú pályázat érkezett be.  Az országos elnökség - figyelembe véve a pályázatok számát és minőségét -, úgy döntött, hogy kategóriánként nem egy, hanem két pályázót részesítenek 50.000 Ft. ösztöndíjban. Ennek megfelelően, a közoktatási kategóriában Kopa Marcell és Merk Bence, felsőoktatási kategóriában Kiss Erzsébet Janka és Tóth János, míg a diák és hallgatói jogviszonnyal nem rendelkezők kategóriájában Fügedi Richárd és Stummer Attila nyerte el „A jövő ígéretei” ösztöndíjat.

Az ösztöndíjasoknak szívből gratulálunk, továbbá minden pályázónak köszönjük, hogy jelentkezett felhívásunkra, és ezzel is hozzájárult pályázatunk sikeres lebonyolításához! Pályázóink további tanulmányaihoz és munkájukhoz további sok erőt, kitartást kívánunk!

Jobbik Ifjúsági Tagozat országos elnökségének nevében:

Szabó Péter, országos alelnök

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya