IT hírek
:: 2017. május 8. - 10:12
K Ö Z L E M É N Y - A Jobbik Ifjúsági Tagozat segít a szerencsétlenkedő Fidelitasnak

A Jobbik Ifjúsági Tagozat elképedve szemléli, hogyan szerencsétlenkedik a szebb napokat is látott Fidelitas, miközben a gyűlöletkampányban, lejáratásban és rongálásban való részvételével próbál megfelelni az anyapártjának. Miután a politikai aljamunkában a kormánypárt ifjúsági szervezete jóval gyakorlatlanabb, mint az erre a feladatra már jól bejáratott CÖF, ezért Facebook-oldalunkon egy segédanyagot tettünk közzé számukra.

Amennyiben ezt a néhány pontot betartják, a jövőben nem fogják közröhej tárgyát képezni, ezzel is lejáratva a politikai ifjúsági szervezeteket. Egyúttal határozottan követeljük, hogy ha már semmi hasznossal nem tudják az idejüket eltölteni, akkor legalább a magánélet szentségét tartsák tiszteletben, és hagyják békén a politikusok családtagjait, azok zaklatása ugyanis már tényleg a legalja!

Csak sajnálni tudjuk az anyapártja által is lenézett Fidelitast, hogy a fiatalok valós problémáink megoldása helyett ilyen alantas munkát végeznek. A Jobbik Ifjúsági Tagozat nem politikai lejáratással tölti az idejét, hanem az ifjúság következetes képviseletével. A Jobbik kormányra kerülése után pedig biztosítani fogjuk, hogy végre a fiatalok érdekei is megjelenjenek a kormányzásban, ennek ugyanis nyomait sem láttuk az elmúlt 7 évben.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya