IT hírek
:: 2014. május 2. - 19:40
A kecskeméti IT tagtoborzót és közösségi találkozót tartott

Ifjúsági Tagozatunk rendhagyó összejövetelt szervezett a minap a kecskeméti Fáklyás Pince borozóban, melyen mintegy harminc nemzeti érzelmű fiatal vett részt. Rendezvényünk apropóját az adta, hogy a kampány időszaka alatt nagyon sok olyan fiatalt sikerült megismernünk, akik tenni akarnak hazájukért, hazafias tevékenységüket pedig a Jobbik IT közösségében képzelik el. Ezért egy bemutatkozó és csapatépítő rendezvényt szerveztünk számukra, megerősítve bennük csatlakozási szándékukat.

Az első előadást Radics Tivadar a kecskeméti IT elnöke tartotta helyi csoportunk eddigi tevékenységéről és jövőbeni terveiről, illetve az IT eddigi országos szervezettségű akcióiról, programjairól. Beszédében kiemelte: „A Jobbik Ifjúsági Tagozat fontosnak tartja, hogy cselekvésre ösztönözze a fiatalokat, ezért is hirdette meg a Cselekvő Ifjúság Évét, amivel elsősorban azt akarjuk üzenni, hogy a fiatalok ne elszenvedői, hanem alakítói legyenek soruknak!” Ezt követően Koskár István, szervezetünk alelnöke tartott a Jobbik ifjúságpolitikájáról összefoglaló kiselőadást.

Az eseményen tiszteletét tette Szűcs Imre Bács-Kiskun megyei Jobbik alelnök is, aki „Az IT szerepe a nemzeti oldalon” témában tartott interaktív előadást.

Rendezvényünkön jelen voltak a kecskeméti nemzeti oldal képviselői, a Jobbik Kecskeméti Alapszervezet elnöke, Hódi Zsuzsanna; az Ú.M.G.M. helyi szakaszparancsnoka, Vágó Csaba; illetve a Tolvajkergetők csoportvezetője, Molnár Ferenc is; akik az általuk vezetett szervezet tevékenységét mutatták be pár szóban.

Ezek után áttértünk az esemény közösségépítő részére. A jelenlévőket házi készítésű fánkkal és üdítővel vendégeltük meg, majd éjszakába nyúló hangulatos, kötetlen beszélgetés vette kezdetét.

Biztosak vagyunk benne, hogy rendezvényünk elérte célját, és mielőbb új tagokkal tudjuk bővíteni csapatunkat, ami által hatékonyabban ki tudunk állni a fiatalok érdekeiért, és ami az IT legnagyobb küldetése: erősíteni tudjuk a magyar fiatalok nemzeti identitását.

Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya