IT hírek
:: 2019. augusztus 21. - 12:01
Közéleti kerekasztal az IT nyári táborában

A közéleti kerekasztalbeszélgetésen három országgyűlési képviselőnknek tehettük fel a kérdéseinket. A moderálás nagyon modern volt, hiszen google kérdőív segítségével juttathattuk el a kérdéseinket a moderátorhoz, aki helyettünk is feltette kérdéseinket. Ez talán azok számára volt nagyobb könnyebbség, akik nem mernek még nagyobb közönség előtt kérdezni, vagy nem merték volna feltenni azt a kérdést.

Ilyenkor persze az ember gondolatmenete elkalandozhat és kérdezhet nem odaillő dolgot, viszont itt ez egyáltalán nem történt meg. Mindig az adott témához kapcsolódó kérdések voltak, amelyeket a képviselők a maguk módján – és persze az időkeretet betartva – igyekeztek megválaszolni. A témák javarészt olyanok voltak, amik mind engem, mind pedig az ott jelenlévő hallgatóságot érdekelték. Például milyen lesz a későbbiekben a párt és az ifjúsági tagozat kapcsolata. Ebben a kérdésben a megjelent képviselők többsége egyetértett abban, hogy több forrást kellene juttatni az IT-nek, ugyanakkor azt is kiemelték, hogy a több forrás nem feltétlen jelenti a minőséget, s koncentrálni kell arra, hogy az IT minél inkább a párt munkáját segítse.

Szó volt még a Jobbik jövőjéről, a megújulásról, valamint arról, hogy a beszélgetésben résztvevő országgyűlési képviselők hogyan élték meg április 8-át és Vona Gábor távozását. A beszélgetés ezen részénél lehetett leginkább érezni azt, hogy a képviselőink elszántak és folytatni fogják a küzdelmet egy élhető Magyarországért. 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya