IT hírek
:: 2015. március 30. - 10:32
Keszthelyen tartotta kihelyezett ülését a Jobbik IT Országos Elnöksége

Megkezdte munkáját a Jobbik Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége, a március 15-ei kongresszus óta másodszor tartott elnökségi ülést, a frissen választott elnökség. Ezúttal Keszthelyen, egy kihelyezett elnökségi ülésen beszélte át az elnökség a következő hónapok teendőit és a 2015-ös év programjait.

A kongresszuson több elnökségi tag is kiemelte, hogy a vidéket szeretné a jövőben képviselni. Éppen ezért éreztük fontosnak, hogy jelenlétünkkel is támogassuk és segítsük a jelenleg vidéken zajló időközi országgyűlési kampányt.

A teljes elnökséggel részt vettünk a tapolcai időközi országgyűlési választás kampányában és szombat délelőtt, Ajkán, közösen standoltunk Rig Lajos jelöltünkkel. Mind a délelőtti standoláson, mind pedig a délutáni aláírásgyűjtésen rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, nemcsak Rig Lajos személyéről, hanem a négy kérdéses aláírásgyűjtésünkkel kapcsolatban is. A városlakók pozitívan fogadták a Jobbik országos aláírásgyűjtését.

A nap folyamán kiderült, hogy a lakosokat leginkább foglalkoztató probléma, a munkanélküliség. És ha hosszabb ideig nem talál valaki munkát, akkor következhet az elvándorlás is. Tapolca és környéke a harmadik, míg Sümeg térsége az ötödik helyen áll országos az elvándorlást tekintve. Éppen ezért Rig Lajos programjának, egyik alappillére, új munkahelyek létesítése, a turizmus fejlesztése és befektetők idevonzása.

A lelkes és eredményes napot, Pacsán zárta az országos elnökség, ahol részt vettünk a Szent István Vendégházban megrendezett, Zala megyei IT-s esten.

Bízunk benne, hogy az IT országos elnöksége hozzá tudott járulni, jelenlétével is, Rig Lajos győzelméhez és április 12-e egy újabb mérföldkő lesz a Jobbik életében!

 

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya