IT hírek
:: 2014. március 22. - 00:19
Kokárdaosztás Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun megye IT szervezetei is csatlakoztak az Ifjúsági Tagozat által idén harmadik alkalommal megrendezett kokárdaosztási akcióhoz, melynek során harmincezer kokárdát osztottak szét országszerte fiataljaink.

 

 

IT tagjaink jóvoltából megyénk számos pontján is viselhették a lakosok dicső múltunk egyik jelképét, a trikolórt, amellyel nemzeti hovatartozásunkat, hazaszeretetünket látható formában is kifejezhetjük. Madarason, Bácsalmáson, Kiskunhalason, Solton, Dunaegyházán, Kalocsán, Kiskőrösön, Kecskeméten, Ballószögön, Kadafalván, Helvécián és Kiskunfélegyházán is sikerült az arra járóknak kokárdával kedveskednünk, melyeket nagyon rövid idő alatt elkapkodtak. A sikeres akciót követően fiataljaink március 15-én, Budapesten részt vettek a Jobbik Magyarországért Mozgalom központi megemlékezésén is, hogy együtt hajtsanak fejet őseink előtt.

A kezdeményezés célja az volt, hogy emlékeztesse az embereket 1848 dicsőségére és időszerűségére, valamint hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ünnepünkre ne csupán – ahogyan sajnos mostanában szokás - szabadnapként tekintsünk, hanem legyen ez megemlékezés, tiszteletadás az egykori magyar ifjak áldozatkészsége és hősiessége előtt.

 

 

 

Szabó Balázs

Jobbik Ifjúsági Tagozat Bács-Kiskun megyei szervezője

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya