IT hírek
:: 2013. március 17. - 14:44
Kokárdaosztás és március 15-i megemlékezés Kecskeméten

A kecskeméti IT nem riadt vissza március 14-én, a szakadó hóban és hidegben is megtartotta a tervezett kokárdaosztást!  Kecskemét főterén, több száz kokárdát adtunk a járókelőknek, akik azt örömmel fogadták, egy olyan szórólap kíséretében, amin az ünnep fontossága és a kokárda jelentése van megfogalmazva!  Úgy gondoljuk, ezzel a megmozdulással, rá tudtuk irányítani az emberek figyelmét március 15-re, és sokaknál elértük, hogy ne csak egy munkaszüneti napként éljék meg, hanem valóban ünnepként, ahogy azt mi is tesszük!

Ma, március 15-én, 10-órakor pedig a Református Gimnázium hetedikes tanulóinak színvonalas műsorán vettünk részt, az Erdei Ferenc Kulturális Központban. Ezúton is minden elismerésünk a gyerekeknek! 

A  műsor után, a városi koszorúzáson, a Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat alelnöke, Koskár István, gárdista bajtársunkkal, Farkas Istvánnal együtt helyezte el a Jobbik és az Ú.M.G.M. koszorúját.

Ugyanakkor tudjuk, hogy nem maradhatunk tétlenek ilyen időjárási viszonyok között, ezért segítségnyújtási szándékunkat a legnagyobb közösségi oldalon hirdettük, az összefogás jegyében!  Még nem jelentkezett senki, (ami reméljük, azt jelenti, Kecskeméten és vonzáskörzetében nincs akkora baj) de a továbbiakban is szólhatnak nyugodtan ha segítségre van szükségük, a tagság készenlétben van  a továbbra is! 

"Ha valakinek Kecskeméten vagy annak környékén segítségre van szüksége, (ételt, meleg teát tudunk vinni, beragadt autót segíthetünk kiszabadítani stb.) az hívja fel Radics Tivadart (06-30-86-33-692) és rajta keresztül kérhet segítséget a JOBBIK KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI TAGOZATTÓL.”

 

Szebb Jövőt!

Radics Tivadar

Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat, elnök

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya