IT hírek
:: 2013. március 14. - 20:22
A Jobbik IT kokárdaosztása Veszprémben és Várpalotán

KokárdaosztásVeszprémben és Várpalotán is kokárdát osztott a Jobbik IT. A veszprémi szervezet elnöke fontosnak tartja, hogy felhívják az emberek figyelmét a közelgő ünnepnap fontosságára, érezzék át március 15. szellemiségét.

Nárai Balázs, a veszprémi Jobbik IT elnöke a helyszínen elmondta, az ingyenes kokárda- és szórólaposztás apropója az, hogy felhívják az emberek figyelmét a közelgő ünnep fontosságára. Több tízezer kokárdát osztanak szét összesen több településen, hadd viseljék mellükön a lakosok 15-én, mivel Nárai Balázs szerint egyre több magyar lelkéből veszik ki az ünnepi jelleg, laposodik el a nap jelentősége.

Úgy látja, mindannyiunknak emlékezni kell az 1848-as hősökre, és magunkba is kell nézni, miért fontos őrizni a hagyományokat, és tisztelegni emlékük előtt.

Galambos István, az IT megyei szervezője hozzáfűzte, a jó idő közeledtével az Ifjúsági Tagozatban is érezni az ébredést, mivel egyre több fiatal jelentkezik. Alakulóban van az ajkai és pápai Jobbik IT is, ahova folyamatosan jelentkeznek a helyiek - tette hozzá.

Veszprém mellett egyébként Várpalotán is ingyenes kokárdaosztást szerveztek szerda délután 4 órától.

Kokárdaosztás - Veszprém

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya