IT hírek
:: 2013. március 19. - 12:00
A magyar nyelv mindenek felett

Könyvadomány TorockóraKönyvadomány a magyar nyelv ápolásának jelképeként a gúnyhatárokon túl élő magyar testvéreinknek

A Jobbik Csongrádi Ifjúsági Tagozat közel 500 kötet magyar nyelvű könyvet vitt az Erdélyi Magyar Néppárt Torockói Alapszervezetének 9 fővel. Hosszas előszervezés után sikerült megszervezni az eljuttatást a Jobbik Ifjúsági Tagozat hozzájárulásával (IT).

A kapcsolatot Király Melindával, az Erdélyi Magyar Néppárt Fehér Megyei elnökével vettük fel, aki nagy örömmel fogadta és támogatta az ötletet. Március 9-ei hajnali indulásunk után már dél magasságában Torockóra értünk.  Fogadásunk és az adományok átadása után meghívást kaptunk a helyi szervezet esti vacsorájára, ami után sor került az adomány-levél aláírására és az átadás hitelesítésére. Az este folyamán több témát boncolgattunk és hasznos tapasztalatcserére került sor a külhoni és hazai nemzeti érzelmű magyarok mindennapi harcairól.

Könyvadomány Torockóra - Jobbik IT -Erdélyi Magyar Néppárt

Rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk utunk során és nagyon jó vendéglátásban volt részünk. A Torockón élő magyarok összefogása példaértékű, hiszen az 500 lelket számláló településen 50  párttaggal működik az Erdélyi Magyar Néppárt helyi alapszervezete.  Major Csaba, Csongrád megye ifjúsági szervezője, a Jobbik Csongrádi IT elnöke, a vacsora után pár perces pohárköszöntőjében megköszönte a vendéglátást, bizakodóan vélekedett a jövőbéli együttműködésről és a székely autonómia támogatásáról beszélt. Másnap reggel indult a tagozat vissza Csongrádra, sok emlékkel gazdagabban.

Könyvadomány Torockóba - Jobbik IT - Erdélyi Magyar Néppárt

Csongrád megye - Erdélyi Magyar Néppárt - könyvadomány

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya