IT hírek
:: 2013. december 11. - 15:41
A Kormány ismét becsapta a külföldre szorult fiatalokat

A Jobbik Ifjúsági Tagozata szerint szánalmas, hogy a külföldön dolgozó magyarokat hazacsábítani vágyó program vezetője, elveit és az alapítvány céljait feladva, külföldön, jelesül Izraelben vállalt munkát. A Gyere Haza program vezetője, Azbej Trisztán ennél rosszabb példával nem is járhatna elő. 

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség alelnöke becsapta és elárulta a kényszerből külföldre vándorolt magyar fiatalokat. Azonban a Gyere Haza Alapítványt nem csak Azbej Trisztán esete, hanem a kormánypárti képviselők hozzáállása is nevetségessé tette. Nemrégiben ugyanis a Fidesz-KDNP közösen szavazta le Aradszki Andrásnak, a KDNP országgyűlési képviselőjének költségvetési módosítóját, mely az alapítvány bevételeit 20 millió forinttal egészítette volna ki. Jogosan merül fel ilyenkor a kérdés, hogy ezek szerint vagy magát a célt, az elvándoroltak hazahívását nem tartja fontosnak a Fidesz, vagy az eszközt találják erre alkalmatlannak. Mindkét esetben csupán a kormányzati kommunikáció díszleteként szolgál ez az alapítvány.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata úgy véli, hogy Azbej munkavállalása újabb bizonyíték a kormánypártok ifjúságügyi látszatpolitizálásának. A kormány továbbra is adós az ifjúsági törvénytervezet, otthonteremtési stratégia kialakításával, valamint az egymillió új munkahely megteremtésével.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya