IT hírek
:: 2017. március 14. - 16:13
K Ö Z L E M É N Y-Viseljük büszkén! – Közel 50 ezer kokárdát osztott ki a Jobbik Ifjúsági Tagozat

A Jobbik IT helyi tagozatai ez évben is kokárdaosztó akciót szerveztek az ország több száz pontján, sok helyen a helyi Jobbik-alapszervezetekkel közösen. Idén rekordszámú, közel 50 ezer kokárdát ajándékoztunk országszerte, mely szám nemcsak a közösségünk erősödését és fejlődését mutatja, hanem kifejezi tiszteletünket az 1848-as márciusi ifjak és a szabadságharc katonái iránt is. Ez a mennyiség pedig évről évre növekszik, mutatva szervezetünk folyamatos erősödését.

Ezzel az akcióval és több más megemlékezés megszervezésével az a cél, hogy minél több honfitársunk figyelmét hívjuk fel nemzeti ünnepünkre, és emlékeztessük őket dicső elődeink bátorságára, hazánk szabadságáért hozott áldozatára és a fiatalok helytállására. 1848. március 15. üzenete örök életű és ma is időszerű. ’48-ban a magyar ifjak megmutatták Európának, hogy a hit mily’ tettekre képes. A kokárda, akárcsak az ’56-os lyukas zászló, ma is a történelmünk egyik legfontosabb jelképe, melyet büszkén viselhet minden magyar ember. Ezért lepték el kokárdát osztó tagjaink, aktivistáink az országot, hogy emlékeztessük az embereket: március idusa nemcsak egy munkaszüneti nap, hanem egy ünnepnap, amikor a 169 évvel ezelőtti eseményekre méltán lehetünk büszkék.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a későbbiekben is megszervezi majd ezt az országos akcióját számos más megemlékezéssel együtt, ezzel erősítve honfitársainkban a hazaszeretetet és múltunk tiszteletét. Viseljük hát büszkén ezt a jelképet dicső múltunkra emlékezve a magyarságunk melletti hitvallásként!

Farkas Gergely
országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya