IT hírek
:: 2015. július 8. - 20:09
Közlemény - Hiteltelen a Fidelitas az internetbővítés kapcsán

A Jobbik Ifjúsági Tagozata hiteltelennek tartja a Fidelitas internetbővítési terveit. Az egykor szebb napokat látott, de mára teljesen ötlettelenné vált szervezet ezzel a húzással is csak a Jobbik programját, illetve nagy sikerű országos aláírásgyűjtését másolja.

Közismert, hogy a tavalyi év végén még az internethasználat megadóztatására törekedett a kormánypárt, amit csak a széleskörű társadalmi felháborodásnak köszönhetően vontak vissza. Ezzel szemben a Jobbik Ifjúsági Tagozata már a kezdetektől fogva a minden magyar állampolgár számára elérhető ingyenes internet-hozzáférés megteremtését javasolta, mivel az internethasználat ma már nem luxus, hanem alapvető szükséglet. A Jobbik nemrég véget ért négy kérdéses aláírásgyűjtésének egyik kulcskérdése éppen az ingyenes alapszintű internetszolgáltatás biztosítása volt, melyet több százezer magyar fiatal és idős támogatott egyaránt.
 
Természetesen a Jobbik Ifjúsági Tagozat, mint a fiatalok körében legnépszerűbb szervezet továbbra is támogat minden olyan kezdeményezést, amely a hallgatók, a diákok tanulmányait, munkáját szolgálja. Őszintén örülhetnénk is e találkozónak, ha Deutsch Tamás munkájának a valóságban bármi értelme is lenne azontúl, hogy egy közfelháborodással járó esemény emlékét utólag feledtetni próbálja. A Fidesz és a Fidelitas már számtalan alkalommal bizonyították be, hogy csupán a szájuk jár, de a hangzatos szavakat tettek nem követik. Bár a Fidesz szemérmetlenül lopja szét a Jobbik programját a szavak szintjén, a valódi végrehajtással a Jobbik kormányra kerüléséig még várni kell.
 
 
Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya