IT hírek
:: 2014. március 19. - 12:05
Legyél híd a generációk között! - Időseknek szóló kampányt hirdet a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat kampányt hirdet „Legyél híd a generációk között! – Győzd meg a nagyiékat is!” címmel. Kezdeményezésünk célja, minél több nemzeti érzelmű fiatal próbálja meggyőzni azokat a szépkorúakat, akik még nem jobbikosok, hogy április 6-án a Jobbikot támogassák szavazatukkal.

A Jobbik IT 2014-re meghirdette a Cselekvő Ifjúság Évét, mely során egyrészt azt szeretnénk elérni, hogy minél több fiatal vegyen részt a választáson. Másrészről azonban szeretnénk kihasználni a fiatalok közötti kiemelkedő népszerűségünket, és az ő segítségüket kérni abban, hogy elérjük, minél több idős szavazzon a nemzeti pártra, olyanok is, akik az internet híján szinte csak a televíziókon keresztül, alig hallanak valamit a Jobbik valós képéről. Ezért készítettünk egy kifejezetten ennek a generációnak szóló szórólapot, és ezért kérjük a fiatal szimpatizánsainkat, hogy adják át ezt nekik. Emellett azt is kérjük a fiataloktól, hogy a leghatékonyabb kampányeszközzel, a személyes beszélgetéssel győzzék meg a szépkorúakat a Jobbikra szavazás fontosságáról.

Érjük el közösen, hogy az idős korosztályban is minél többen jöjjenek rá arra, hogy maguknak is, nekünk, fiataloknak is, de főképp az országnak is azzal tesznek a legjobbat, ha április 6-án a Jobbikra szavaznak!

További információ itt érhető el.

Az időseknek szóló szórólap ide kattintva tölthető le.

A kampány plakátja itt tekinthető meg.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya