IT hírek
:: 2014. július 21. - 13:45
Letölthető a Jobbik IT EFOTT kiadványa

A Jobbik Ifjúsági Tagozat hagyományosan jelen volt a magyarországi egyetemisták és főiskolások legnagyobb nyári fesztiválján, az EFOTT-on. A Jobbik sátrában az érdeklődők nem csak a párt országgyűlési képviselőivel találkozhattak és beszélgethettek el kötetlenül, hanem játékok és tájékoztató anyagok is rendelkezésükre álltak. A nemzeti radikális fiatalok, mint minden évben, idén is exkluzív kiadvánnyal készültek a rendezvényre.

Ismeretlen objektumA fesztiválokhoz illeszkedő hangvételű és tartalmú magazin középpontjában idén II. Rákóczi Ferenc állt, az ifjúsági szervezet az ő példáját állította a jövő értelmiségi elé. A széleskörű műveltséget és nyugati tapasztalatokat szerző későbbi vezérlő fejedelem hazatérve a tanultakat önfeláldozó módon hazája javára fordította. Az egyetemi ifjúságot külön köszöntötte Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke. Az Ifjúsági Tagozat bemutatásán, valamint a nemzeti párt ifjúságpolitikai programjának összefoglalásán túl a kiadványban interjú olvasható Bán Mórral, a sikeres Hunyadi-könyvsorozat írójával, illetve az EFOTT idei helyszínéül szolgáló Miskolctapolcáról is olvashattak a fesztiválozók.

A komolyabb írások mellett természetesen az alkalomhoz illően szabadabb hangvételű cikkek is helyet kaptak benne. A kiadvány szerzői megszerezték Lázár János egy átlagos napjáról született naplóbejegyzését, amiből megtudhatjuk, mivel tölti idejét a hódmezővásárhelyi géniusz. Az egyetemista közönség könnyen magára ismerhetett a tipikus kollégista karakterek egyikében, de nagy eséllyel a kiadványban összegyűjtött Facebook-sztárok egy részét is már követi a közösségi oldalon. A szerkesztők példátlan szolidaritás keretében a kormánypárti mamelukok világértelmezéséhez is segítőkezet nyújtottak. Rohanó világunk ismeretlennek tűnő fogalmait és jelenségeit fordították le az idősebbek számára. Az egyre súlyosbodó elvándorlási válság megelőzésében pedig a nagy nyugati városok árnyoldalainak bemutatásával vették ki a részüket.

 

Ha kedvet kaptak az olvasáshoz, akkor a kiadvány a következő linken tölthető le: http://www.youblisher.com/p/936741-EFOTT-Kiadvany-2014/

Jobbik Ifjúsági Tagozat

 

Képgaléria

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya