IT hírek
:: 2017. október 2. - 22:46
Lezárult a Jobbik IT „Vidéken élni jó” fotópályázatának határideje

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinetje fotópályázatot hirdetett „Vidéken élni jó” címmel, melyre szeptember 30-ig küldhettek be pályamunkákat az érdeklődő fiatalok.

Pályázatunk célja volt, hogy bemutassuk a vidék szépségeit, illetve, hogy ösztönözzük a fiatalokat a vidéki életmódra. Örömünkre számos olyan kiváló fotó érkezett be, melyek joggal népszerűsíthetik a környezethez közeli életmódot, a mezőgazdaságot, illetve a helyi termékeket.

Szintén sikerült azon célkitűzésünknek is eleget tenni, hogy a környezettudatos szemlélet jelentőségét hangsúlyozzuk, hiszen ilyen címmel is szép számban érkeztek be anyagok. A pályázat sikerét jól jelzi, hogy felhívásunkra közel száz fotóval jelentkeztek.

A beérkezett képeket Magyar Zoltán, - a Mezőgazdasági Bizottság jobbikos alelnöke, illetve Béli Balázs MÚOSZ-nagydíjas fotós vezetésével - egy szakmai zsűri értékeli majd, és október végéig az eredményről is tájékoztatást adunk. A legjobb pályaműveket pedig a Jobbik Ifjúsági Tagozat facebook oldalán tesszük közzé. Köszönjük minden kedves pályázónknak, hogy jelentkezett felhívásunkra, és ezzel hozzájárult kezdeményezésünk sikerességéhez! 

Jobbik Ifjúsági Tagozata

 

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya