IT hírek
:: 2015. július 2. - 18:35
Lezárult a „Szép, új világ” művészeti pályázat

A Jobbik Ifjúsági Tagozata által meghirdetett, „Szép, új világ” elnevezésű, kritikai művészeti pályázat 2015. június 30-án zárult le. Felhívásunk nagy népszerűségnek örvendett, hiszen számos remek pályamű érkezett a keddi határidőig.

A közel ötven igen színvonalas és változatos alkotás a műfajok széles palettáját öleli fel, hiszen a rajztól a videóig minden művészeti ágazatban neveztek az indulók. 

A beérkezett műveket egy háromtagú zsűri fogja elbírálni, a nyerteseket pedig augusztus 1-ig értesítjük. A bírák soraiban helyet foglal Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Kulturális Bizottság elnöke, Béli Balázs az Alfahír és a Barikád hetilap fotóriportere, valamint Losonczy Pál, kreatív igazgató. 
A zsűri által legjobbnak ítélt három alkotás pénzjutalomban részesül (30.000, 20.000 és 10.000 Ft), valamint a Barikád hetilapban is publikálásra kerül.

A Jobbik Ifjúsági Tagozataként számunkra kiemelten fontos a világfolyamatok rossz irányba haladására való figyelemfelhívás, nem utolsó sorban pedig az ifjúság tehetséggondozása. Ezért külön örömünkre szolgál, hogy ennyi fiatal érdeklődését sikerült felkeltenünk és alkotásra buzdítani őket.

Köszönjük a munkákat! Miénk a Jövő!

 

Kiriák Klaudia

A Jobbik Ijfúsági Tagozat alelnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya