IT hírek
:: 2013. március 6. - 12:42
Magyar Tavasz Köszöntő

Ír-magyar folk-rock estA frissen alakult és tettrekész, ötletekkel teli Angyalföldi Ifjúsági Tagozat megalakulása után pontosan két héttel megtartotta első jelentősebb rendezvényét, melynek apropóját a közelgő tavasz adta. Magyar Tavasz Köszöntő név alatt egy szép, táncos-zenés estével készültünk e csodás, megújulást szimbolizáló évszak eljövetelére, melyen hetekig, nagy gonddal válogatott magyar és ír folk és folk-rock zenék garmadájával találkozhattunk.

Hosszadalmas előkészületek, egyeztetések után jött el a február 27-i este: ezen nemcsak szép számmal jelentek meg a fiatal harcostársak, hanem – ami számunkra elsődleges volt – a visszajelzésekből kitűnik, jól is érezték magukat és mindenképpen várják a folytatást. A tavaszköszöntő mulatság egy kis csúszással kezdődött, de nagyjából este kilenc óra körül belecsapott zenefelelősünk a lecsóba és több órán keresztül „húzta” a talpalávalót a nagyon széles zenei kínálatnak köszönhetően. Közismert magyar és külföldi együttesek dalai kerültek lejátszásra, melyre a tisztelt közönség egy idővel beindult, egyre többen merészkedtek előre a színpad környékére, egyre többen énekeltek, a mi nagy megelégedésünkre.

Az IT vezetőségéből szinte mindenki jelen volt (országgyűlési képviselőkkel egyetemben) és mindannyian elismerően nyilatkoztak a rendezvénnyel kapcsolatban és a helyszínt, melyet kis csapatunk talált az esemény megtartására, szintén nagy tetszéssel fogadták. Ezek a tények – természetesen a helyiek kedvessége mellett – megerősítettek minket abban, hogy Nekünk, az angyalföldi IT-nek jó esélye van rá, hogy berendezkedhessünk erre a helyre, ahol a későbbiekben tartani szándékozunk hasonló rendezvényeket. Úgy véljük, hogy a Nemzet érdekében tett erőfeszítéseket néhanapján szükséges megünnepelni, a komoly munka közepette pár órára ellazulni, beszélgetni a jövőről, a sikerekről, valamint a „Hogyan tovább?” kérdésköreiben eszmét cserélni és így tovább.

Reméljük, hogy következő rendezvényünkre még többen jönnek el és még többen fogják jól érezni magukat. Hogy mi lesz a következő esemény, miről fog szólni és mikor lesz, maradjon egyelőre meglepetés, mi már tudjuk! Mindenesetre mindenkit megnyugtatunk: JÓ LESZ!

 

Az Angyalföldi IT tagsága

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya