IT hírek
:: 2017. május 4. - 14:38
Idén is tömegek látogatták meg az IT sátrat a Jobbik majálisán
 
Mint minden évben, idén is önálló sátorral vett részt a Jobbik Ifjúsági Tagozata a Jobbik május elsején tartott rendezvényén, a budapesti Nemzeti Majálison. Változatos programokkal, különböző játékokkal és hatalmas jókedvvel várták az IT-s fiatalok az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt.
 
A pingpong- és a csocsóasztal szinte egész nap foglalt volt, az asztaloknál pedig a többféle kvíz és a nagy-magyarországos kirakó aratta a legnagyobb sikert. A szervezetünk iránt érdeklődők is szép számmal érkeztek, akárcsak olyan szülők, nagyszülők, akik a gyermekeik, unokáik számára szerettek volna a szervezetünkkel kapcsolatos anyagokat, információkat kérni.
 
 
A Ifjúsági Tagozat egész napos aktivitása mellett a rendezvényen sok színes program közül lehetett választani: kirakodóvásár, finom falatok, Csíki sör, lovasbemutató, íjászkodás, hagyományőrzés és még sorolhatnánk. A kisgyermekeket még a politikánál is izgalmasabb dolgok várták: kisvonat, ugrálóvár, pónilovak, az idősebbek pedig különböző közéleti előadásokat is hallgathattak. Gyöngyösi Márton a bérunióról, Z. Kárpát Dániel a bevándorlásról, Sneider Tamás az elszegényedés megállításáról, Vona Gábor pedig a Jobbik programjáról beszélt. A Jobbik elnöke az elszámoltatásról elmondta: ha a Jobbik megnyeri a választásokat, senki nem lenne majd Mészáros Lőrinc helyében.
 
 
A késő délutáni óráktól aztán még inkább megtelt a nagyszínpad előtti tér, ahol a Hungarica, a Lord és az Ismerős Arcok jól ismert dalaira tombolhatott a közönség.
 
Szalay Andrea

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya