IT hírek
:: 2015. március 28. - 08:48
Már csak Te hiányzol! - Tagtoborzó kampányba kezd a Jobbik Ifjúsági Tagozat

A Jobbik Ifjúsági Tagozat március 15-én megválasztott Országos Elnöksége egyik első feladatként több hetes intenzív tagtoborzó kampányt indít. A Jobbik IT már eddig is a legdinamikusabban növekvő politikai ifjúsági szervezet volt, most pedig - mint egy kormányzásra készülő párt utánpótláscsapata -, még nagyobb fokozatra kapcsolunk.

A kampány jelentős részben tartalmaz online elemeket, így a fiatalok még többet találkozhatnak velünk a Facebookon is, ahol a Jobbik IT-nek már most is 3-4-szer annyi követője van, mint a többi politikai ifjúsági szervezetnek összesen. A Jobbik országos aláírásgyűjtése mellett az Ifjúsági Tagozat is jelen lesz a közterületeken, hogy ne csak a világhálón, hanem személyesen is minél többek számára elérhetővé váljon.

Több kutatás is igazolta, hogy a fiatalok körében a Jobbik a legnépszerűbb párt, a célunk pedig az, hogy ezt a szimpátiát tevőleges cselekvésre váltsuk. Szeretnénk bevonni a közösségünkbe minél több fiatalt azok közül, akik hozzánk hasonló értékrenddel bírnak, tenni szeretnének saját és nemzetük jövőjéért vagy épp egy bajtársias közösségre vágynak.

Egy szebb országhoz, jobb jövőhöz: már csak Te hiányzol!
jobbikit.hu/jelentkezes

 

Jobbik Ifjúsági Tagozat 

Országos Elnökség

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya