IT hírek
:: 2013. február 25. - 18:01
Megalakult a Jobbik Észak-Budai Ifjúsági Tagozat!

Jobbik Ifjúsági TagozatFebruár 18-án hétfő este lelkes csapat gyűlt össze az I. kerületi Jobbik Magyarországért Mozgalom Attila úti irodájában. A találkozó célja nem más volt, mint hogy életre hívják Budapest egy újabb Ifjúsági Tagozatát, az Észak-Budai Ifjúsági Tagozatot.

A névválasztás nem volt véletlen. Ugyan a szervezet a 

II. kerületi alapszervezet égisze alatt született meg, de az új társaság sorai közé várja az I. a II. és a XII. kerület lelkes ifjúságát.

A szervezés sok munkával, és viszontagsággal járt, de a nehéz út inkább erősebbé, összetartóbbá kovácsolta a tagságot, így végül hat alapító taggal meg tudott alakulni a Jobbik egy újabb ifjúsági szervezete.

Az alakulás fényét emelte, hogy szép számmal jöttek el a Jobbik Magyarországért Mozgalom már tapasztalt, sokat látott személyiségei. Jelen volt az alapításkor Benke László (budapesti alelnök), Rausch Imre (I. kerületi szervezet alelnöke), Bíró Barna (II. kerületi alelnök), Bodor Zoltán (II. kerületi önkormányzati képviselő).

A megalakulást követően a tagság Kálló Gergelyt választotta meg a szervezet helyi elnökének, és Naszvadi Rolandot alelnöknek. 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya