IT hírek
:: 2013. május 20. - 02:05
Megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen nemzetközi mozgalom

Maria Piasecka ŁopuszańskaMindig öröm olyan kezdeményezésekről beszámolni, amik a tisztességes emberek által vágyott rend megteremtésére törekednek a romboló szabadosság káoszának ellenében. A minden hagyományos értéket tagadó Femen nevű szélsőliberális, destruktív, feminista "nőjogi aktivisták" Istent és embert nem ismerő ámokfutás-sorozatának reakciójaképpen nemrégiben megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen (Christian Women Against Femen) elnevezésű nemzetközi mozgalom.

A mozgalom elindítója egy lengyel hölgy, Maria Piasecka Łopuszańska, aki nem mellesleg a Kobiety Dla Narodu (KDN) - magyarul Nők a Nemzetért - elnevezésű lengyel hazafias mozgalom vezetője is. A Christian Women Against Femen Facebook-oldalának létrehozását a KDN és a Jobbik IT lelkes és rendpárti tagjai kezdeményezték. Büszkék lehetünk ezekre az igazi nőkre, akik megelégelték a "kettessel kezdődő személyi számmal" rendelkező, teremtett emberi mivoltukból teljesen kifordult lények őrjöngéseit.

A Keresztény Nők a Femen Ellen mozgalom tagjai büszkén vállalják, hogy az ő testük a Szentlélek temploma, és hitük által válnak igazán szabaddá. Vallják, hogy az Isten, a haza és a család szentháromsága biztosíthatja az igazi női szabadságot az emancipáció mocsara helyett. Lelkesítő videójuk (angol nyelven) az alábbiakban tekinthető meg.

kuruc.info

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya