IT hírek
:: 2014. március 13. - 14:57
Megjelent a Hazai Pálya ifjúsági különszáma

Már olvasható a Hazai Pálya ingyenes közéleti újság legújabb, ifjúsági témájú különszáma. A 300.000 példányban megjelenő lap Magyarország valódi rejtett erőforrásaira, a fiatalokra koncentrál.

kljA harmadik ifjúsági különszám könnyedebb hangvételével és tartalmában is a fiatalabb korosztályt célozza meg. A választások közeledtével a szavazáson való részvételre buzdítják a felmérések szerint sajnálatos módon legkevésbé aktívnak mutatkozó fiatalkorúakat. "A jövődről döntesz",ezért aztán egyértelmű,hogy "Szavazni menő",ha mégis bizonytalanok lennénk négy fiatal is vall arról, hogy nekik miért fontos, hogy elmenjenek szavazni.

Az újság középső egész oldalas anyagában a szerkesztők eredetileg a pártok ifjúságpolitikai programjait hasonlították volna össze, ám lapzártáig - a Jobbik kivételével - nem került nyilvánosságra a parlamenti pártok programja. Farkas Gergely, a Jobbik IT elnöke arról beszélt a lapnak, hogy céljuk az, hogy a fiatalság megkerülhetetlen erő legyen a hazai politikai életben.

Aktuális ifjúság- és oktatáspolitikai kérdésekkel is foglalkozik a Hazai Pálya különszáma, többek között a közoktatással, a szakképzési rendszerrel, valamint a nyelvvizsgákkal is. A könnyed hangvételt a számtalan karikatúra, az álhírek és a társasjáték biztosítja. A különszámot a hagyományos lapszámokkal ellentétben nem postai úton, hanem kizárólag aktivisták terjesztik.

A Hazai Pálya ifjúsági külön száma letölthető lap honlapjáról is. 

alfahir.hu

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya