IT hírek
:: 2013. június 24. - 12:27
Megjelent a Magyar Ifjúsági Kódex

Megjelent a Jobbik Ifjúsági Tagozat hiánypótló, közösségünknek a legfontosabb értékekről vallott nézeteit tartalmazó Magyar Ifjúsági Kódex című kiadványa. A 40 oldalas, kemény kötésű kézikönyvben közösségünknek a nemzetről, családról, hitről, kultúráról, környezetvédelemről és más tucatnyi témakörről alkotott álláspontjáról olvashatunk.

A Magyar Ifjúsági Kódex megmutatja azt, ahogy mi látjuk a világot, és amely felfogással véleményünk szerint nagyon sok fiatal tud azonosulni. Célunk nem csak az, hogy egy elgondolkodtató olvasmánnyal gazdagodjon a fiatalok könyvespolca, hanem az is, hogy a benne olvasottak a mindennapi életben, a gyakorlatban is éreztessék hatásukat. Ezért törekedtünk arra, hogy ne elvont eszmefuttatásokat, hanem a fontos gondolatok mellett minden témakör esetében gyakorlati teendőkre való felhívást is tartalmazzon az írás.

A kézikönyv, melyet országosan helyi tagozataink által fogunk terjeszteni, első kiadásban 10 000 példányban jelenik meg. Aki igényelni szeretne ezen ingyenes kiadványból, az a jobbikit@jobbik.hu címre küldött levélben teheti meg. A kódex online módon pedig a következő elérhetőségen tekinthető meg: www.jobbikit.hu/kodex.

Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya