IT hírek
:: 2013. december 7. - 10:51
Megnyílt webáruházunk!

A Jobbik Ifjúsági Tagozata a mai nappal elindította webáruházát. Ezzel a lépéssel egy régi hiányosságot pótolunk, egyben kielégítjük azt a meglévő igényt, hogy szimpatizánsaink széles körben, gyorsan és kényelmesen hozzájuthassanak a Jobbik, valamint Jobbik Ifjúsági Tagozat emblémáival ellátott ajándéktárgyakhoz és használhassák azokat.

A webáruház kialakítása során igyekeztünk szem előtt tartani a könnyű kezelhetőséget, az átlátható és lehetőségeinkhez mérten minél szélesebb körű termékkínálatot. Ez a paletta reményeink szerint a jövőben újabb és újabb tárgyakkal fog bővülni. A termékek ára az önköltségi árból és az eladás utáni áfából adódik össze. A bolt tehát nem profitorientált, célunk, hogy minél többen tudják ily módon is kifejezni hovatartozásukat, a bevételből pedig további ajándéktárgyötleteinket le tudjuk gyártani.

A webáruház a www.jobbikit.hu/webshop oldalon érhető el. Biztatunk mindenkit, hogy válogasson kedvére, és akár már karácsonyra vásároljon ajándéktárgyakat magának, szeretteinek vagy ismerőseinek.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya