IT hírek
:: 2014. április 3. - 20:17
Megvan a versíró pályázatunk eredménye

Sikeresen lezárult a Jobbik IT „Fényesebb a láncnál a kard” című versíró pályázatának értékelése, melyet az 1848. március 15-ei forradalom és szabadságharc 166. évfordulója alkalmából írtunk ki. A pályázat legfőbb célja a fiatalok kulturális téren való megmozgatása, s az ifjúság figyelmének felkeltése volt a hazaszeretet fontosságára.  Arra kívántuk ösztönözni a jelentkezőket, hogy merüljenek bele a költészet rejtelmeibe, s versbe öntsék, hogy mit is jelent számukra a haza.

 

Pályázatunkra minden előzetes várakozást felülmúlóan, több mint 150 pályamű érkezett, melyek közül választottuk ki a legjobb tíz helyezettet. A döntés korántsem volt könnyű, s a vártnál több időt vett igénybe.  A 4-10 helyezést elérők könyv és egyéb tárgyjutalomban részesülnek. A harmadik helyezett 15.000 Ft, a második helyezett 20.000 Ft, az első helyezett pedig 25. 000 Ft-os pénzjutalom mellett részesülnek egy-egy a Kerba ruházati cég által felajánlott egyedi pólóban, s részt vehetnek egy ebéddel egybekötött parlamenti látogatáson, ahol a Jobbik egy vezető politikusa fogja őket végig kalauzolni.  A nyereményeket és az egyedi oklevelet minden pályázó számára postai úton jutatja el az Ifjúsági Tagozat. A nyerteseknek szívből gratulálunk!

 

A versíró pályázat első 10 helyezettje:

1. Kormos Dóra

2. Szoby Zsolt

3. Csata Ernő

4. Varga Nóra

5. Espán Margaréta

6. Káldi Zoltán

7. Kalapos Gabriella

8. Cservenák Mihály György

9. Kanyó Balázs

10. Wendl Dávid

 

Minden pályázónak köszönjük, hogy hozzájárult a pályázat sikerességéhez, s a magyar kultúráért folytatott harcukhoz további sikereket kívánunk! 

 

 

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya