IT hírek
:: 2017. október 18. - 14:58
Mert adni jó - Könyvadomány külhonba

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Nemzetpolitikai Kabinetje, egy közel 200 kötetből álló, könyvadományt vitt ki személyesen az érmelléki Asszonyvására településre.

A többségében szépirodalmi könyvek mellett, jelen volt a Nemzet Könyvének, az Egri csillagok írójának is több műve. A jó állapotú könyvek, egy gyöngyösi lakos magángyűjteményéből kerültek felajánlásra, akinek egyetlen kérése volt, hogy határontúli magyar diákokhoz jussanak el a kötetek.

A könyvadomány az asszonyvásárai Kuthy Sándor Elemi Iskola állományát fogja gyarapítani a jövőben.

A Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinetje fontosnak tartja, hogy minden lehetőséget megragadva segítsen a határontúli magyar közösségeknek, magyar fiataloknak. Ezúton is köszönjük a felajánlást és hogy mi lehettünk az a szervezet, aki eljutatta a szépirodalom egy-egy remekművét a gyerekekhez, fiatalokhoz. Aktivistáink jótékonykodása nem ismeretlen az asszonyvásáriak előtt, hiszen tavaly karácsonykor a helyi óvodának vittek a Bihar megyei jobbikosok adományt.

Köszönjük mindenkinek a felajánlásokat és segítséget. A könyvadomány jó helyre került és bízunk benne, hogy sok magyar diák leli majd örömét egy-egy mű elolvasásakor.

Bús Árpád Zsolt
Jobbik IT alelnöke

Kéki Imre Krisztián
Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinet elnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya