IT hírek
:: 2017. szeptember 27. - 09:07
Miénk a jövő! XII. Jobbik IT Vezetőképző

A jobbik Ifjúsági Tagozat szeptember végén (22-24) tartotta meg a már rendszeressé vált vezetőképző táborát, melynek helyszíne Velence volt. A vezetőképzőn rengeteg motivációs és szakmai előadás, megyék közti és kulturális verseny színesítette a programot.

Szeptember 22-én Farkas Gergely az Ifjúsági Tagozat országos elnöke nyitotta meg a péntek estét, ahol tájékoztatta a résztvevőket az hétvége fontosságáról, hiszen a választások közeledtével a programok nagy részét is választási tematikára építettük fel.

Ezek után Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója következett.  Ő is a közelgő választásokra készítette fel a szervezi vezetőket izgalmas előadásában. Kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy a jelöltjeink mellett elvégzett heroikus munka segíthet minket a választási győzelemig.

IT-s tábor, vezetőképző és nagyobb esemény elképzelhetetlen Vári-Kovács Péter színművész fellépése nélkül, ezért erre az eseményre idén is készültünk táboron belül. Péter hazafias nótái, remek előadásmódja lelkesítően hat mindig, és remek hangulatot teremtett nyitásként, illetve a nap zárásaként.

Mint már említettük, az egész vezetőképző tematikája a 2018-as választások voltak. Ennek szellemében telt a szombati napi is. Szekciós előadások kerületek megrendezésre a csapatépítés és kezelés, közösségi média használat, sajtómegjelenés és utcai jelenlét témájában. A nap csúcspontja Z. Kárpát Dániel és Gyöngyösi Márton előadásai voltak. Az előbbi a Jobbik 2018-as szakmailag kiváló programjáról, az utóbbi pedig a Bérunióról tartott érdekfeszítő előadást. 

A szombat legjobban várt pillanata este következett, ahol is megrendezésre került a Megyék Csatája viccesebbnél viccesebb és nehezebbnél nehezebb feladatokkal. Végül gigászi csatában Baranya megye kerekedett felül Budapest csapatán.

Vasárnap délelőtt Farkas Gergely nyitott újra a napot felkészítve az IT tagjait az előttünk álló nehéz feladatokra és sorsfordító csatákra. Ezután következett a Vezetőképző csúcspontja, hisz Kovács Tamás kétszeres olimpiai bajnok bronzérmes, világbajnok kardvívó, szövetségi kapitány, MOB sportigazgató, mesteredző és közgazdász tartott lehengerlő előadást Ne uralkodj, hanem szolgálj! címmel, melynek lényegi tartalmáról videó is készült. Az olimpikon jelenléte nem csak azért volt fontos, mert előadásának témája rettenetesen pozitív mondanivalóval bír a fiatalság számára, hanem azért is, mert személyének jelenléte mutatja, hogy a Jobbik Ifjúsági Tagozata megérett a feladatra és képes az y generáció érdekeit figyelembe véve küzdeni a 2018 után elkövetkezendő szebb jövőért!
 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya