IT hírek
:: 2018. július 30. - 20:18
Minden idők legsikeresebb Campus Fesztiválja - a Jobbik Ifjúsági Tagozat sem maradhatott ki ebből

100 ezernél is többen buliztak idén a Campuson, így minden idők legsikeresebb ilyen összejövetele volt a Debreceni Egyetem által szervezett fesztivál a Nagyerdőben.

A kulturális programokra sem lehetett panasz, hisz idén a szervezők nem csak a nemzetközileg és hazailag is elismert zenekarokról gondoskodtak, hanem hatalmas érdeklődés kísérte az egyéb programokat is. Sokan látogatták a politikai pártoknak helyet adó Civil Falut, ahol többek között a Jobbik Ifjúsági Tagozat is sátrat állított.

Csütörtökön Dr. Lukács László, szombaton pedig Dr. Fülöp Erik várta az IT sátránál a fiatalokat. Ilyenkor mindig tapasztaljuk, hogy az Y- generációt igenis érdekli a politika, csak a rendszerváltás óta egyetlen kormányzat sem törődött velük igazán. Többször szóba került a bérlakások kérdése, a kivándorlás és az időközi választások is.

A Campus ideje alatt több ezer kiadványt osztottunk ki, melyet az Ifjúsági Tagozat direkt a fesztiválokra készítettet. Ez a füzet különösen nagy népszerűségnek örvend, hisz amellett hogy remek interjúk vannak, viccesebbnél viccesebb matricákat is tartalmaz, melyeket a fesztiválozó fiatalok örömmel használtak fel saját maguk vagy a ruháik "feltuningolására" is.

Míg a Jobbik politikusai országot járnak, utcafórumokat tartanak, standolnak, addig az Ifjúsági Tagozat tagjai a fesztiválokon keresik a fiatalokat és osztják meg velük az elképzeléseinket a világról. Számíthattok ránk a fesztiválok idején is, találkozunk 2019-ben a Nagyerdei Stadion mellett!

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya