IT hírek
:: 2017. június 6. - 16:33
Mit tennél ha...

A Jobbik Ifjúsági Tagozat számára rendkívül fontos az, hogy évről évre megemlékezzen a trianoni békediktátumról.

Tagjaink ilyenkor országszerte megemlékezéseket, koszorúzásokat és előadások sokaságát szervezik meg azért, hogy felhívják a magyar emberek figyelmét ezen gyalázatos történelmi tettre.

Figyelemfelhívó akcióink központi része a Mit tennél ha egy nap arra ébrednél... füzet széles körökben való terjesztése.

Ezen kiadványunk nemcsak bemutatja a trianoni békediktátum okozta sebeket, de válaszokat is próbál arra adni, hogy magyar emberként mit tehetünk a balsors okozta történelmi helyzet ellen.

Az országszerte kiosztott több 10 ezer kiadvány segítségével hívtuk fel a figyelmet arra, hogy hiteles forrásból kell megismernünk a magyar történelem egyik legnagyobb tragédiáját. A kiadványunk segítségével próbáljuk az emberek figyelmét arra is irányítani, hogy a külhoni magyar testvéreink a nemzetünk részei, és nem "ukránok", "szlovákok", "szerbek" vagy "románok" ők.

       

Miért is fontos számunkra ez?

Kijelenthetjük, hogy akcióink segítségével már több ezer magyar emberhez tudtuk eljuttatni Trianon valódi hatásait. Sanjos azonban (főleg határainkon túl) még mindig a sovinizmus dominál az emberek fejében a békediktátummal kapcsolatban. Ennek ékes bizonyítéka az a pénteki nagyváradi eset, amikor is Kéki Imre Krisztiánt, a Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabintejének vezetőjét megtámadták csupán azért, mert magyarul beszélt az utcán. Az ilyen cselekedetek miatt vagyunk biztosak abban, hogy jövőre még több rendezvényt és megemlékezést fogunk tartani, és kiadványaik segítségével tovább folytatjuk az emberek figyelmének felhívását.  

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya