IT hírek
:: 2013. január 23. - 16:33
Nagyszabású adományozás Kecskeméten

Új Magyar Gárda és a Jobbik Ifjúsági TagozatA Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat és az Új Magyar Gárda Mozgalom kecskeméti szakasza adományozó akciót szervezett a Boldog Karol Wojtyla Barátságközpontban. Ebben az intézményben nap mint nap ebéddel látnak el száz szegény sorsú embert. Az IT és a Gárda tagjai hetek óta gyűjtik a ruhát jótékony szándékkal és úgy döntöttünk, e száz ember közt osztjuk szét. Hogy teljesebb legyen az adományozás, arra a napra mi főztük az ebédet is, a bográcsos babgulyást. Tehát étel és ruhaosztó megmozdulás érdekében fogott össze a két hazafias szervezet!

A rendezvényen megkérdezték tőlünk, milyen indíttatásból szerveztük ezt az eseményt? Szabó Dezső kiváló írónk szerint: „minden magyar felelős minden magyarért”, ennél jobban nem fejezi ki semmi adakozó szándékunkat. Ezt a gondolatot mind a Jobbik IT tagjai, mind az Új Magyar Gárda gárdistái magukénak vallják. Nemzettestvéreink megsegítését kötelességünknek érezzük ebben a világban, ahol bárki kerülhet sajnos abba a szomorú helyzetbe, hogy ruhára vagy ételre sem igazán futja. Ugyanakkor példamutató szándék is vezérelt minket - hisz nagyon sokan szervezhetnének hasonló megmozdulásokat a bajbajutottak érdekében -, hogy legalább azt elérjük, hogy ne maradjon ilyen időben senki meleg ruha nélkül. Mi bebizonyítottuk, hogy ez csak összefogás, elhatározás kérdése.

Tudjuk, hogy segítségünk számukra csekély, hisz csak elodázni tudjuk problémájukat, mert a valódi megoldás a munkahelyteremtés, ami elsősorban az állam feladata. Határozott elképzelésünk, ha a magyar mezőgazdaságot és az arra épülő feldolgozóipart helyreállítanák és visszaszereznék a magyar piacot, megszűnne a mélyszegénység jelenléte hazánkban, hisz egy olyan országban, melynek termőföldje kifogástalan, abszurd, hogy ezrek éheznek, fáznak.

Szebb Jövőt!

Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat

Új Magyar Gárda Mozgalom Kecskeméti Szakasz

Kecskeméti adományozás

Kecskeméti adományozás

Kecskeméti adományozás

Kecskeméti adományozás

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya