Jobbikos hírek
:: 2015. március 22. - 16:32
A neten is aláírhatja a Jobbik kérdéseit
Az utcai standok mellett a https://szavazas.jobbik.hu oldalon is gyűjti az aláírásokkal ellátott véleményeket a Jobbik négy kérdésben, miután a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is jóváhagyta a kezdeményezést - tájékoztatta hírportálunkat Novák Előd, a Jobbik aláírásgyűjtési akciójának operatív vezetője.
 
A Fidesz által elfogadott Alaptörvény szinte minden fontos kérdésben megtiltotta a népszavazást, ezért maradt a politikai nyomásgyakorlást célzó aláírásgyűjtés (ez a politikai eszköz 2011-ben már hatásosnak bizonyult, ugyanis pl. amikor a devizahitelek ügyében indított aláírásgyűjtést a Jobbik, a Fidesz megijedt tőle, s amiatt lett első körben a végtörlesztés). A szavazás végeredményét nyilvánosságra fogjuk hozni, de a személyes adatokat nem adjuk át Kubatov Gábor pártjának, pusztán hivatkozási alap lesz a támogatók száma. Fontos a mobilszám és főként az e-mailcím megadása, mert azokra fogunk további információkat küldeni (kizárólag a négy kérdés ügyében) - közölte Novák.
 
Aláírni (szavazni) minden nagykorú, magyar állampolgárnak csak egyszer lehet akár papíron, akár ahttps://szavazas.jobbik.hu oldalon, ugyanabba az adatbázisba kerül, így a többször szavazókat kiszűrik.

jobbik.hu

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya