IT hírek
:: 2012. július 26. - 22:28
Nyílt párbeszédet követel a Jobbik IT a cigánybűnözésről (videó)

Villámtüntetést rendezett a Jobbik Ifjúsági Tagozata a fővárosban a Belügyminisztérium épülete előtt. A fiatalok petíciót akartak átadni a belügyminiszternek, amelyben a halálbüntetés visszaállítását és nyílt párbeszédet követelnek a terjedő cigánybűnözésről.

Megdöbbenéssel értesült a Jobbik Ifjúsági Tagozata a fiatal és életvidám, mindenki által szeretett Bándy Kata állatias kegyetlenségű meggyilkolásáról. Az elkövető egy többszörösen büntetett előéletű, bűnöző életmódú cigány volt – olvasható a petícióban. 

A rendszerváltás óta eltelt időben Magyarországon a liberális sajtó a politikai élet prominenseinek hathatós támogatásával mindent elkövetett annak érdekében, hogy a magyar emberek mindennapjait megnyomorító nyilvánvaló tényekről ne folyhasson őszinte, nyílt társadalmi párbeszéd. A halálbüntetést eltörölték: mára a megalázottak, kiraboltak, agyonvertek, meggyilkoltak országa lettünk. Olyan ország, amelynek politikai elitje egyetemes emberi eszméket kiforgatva nem hajlandó sem a minden képzeletet felülmúló és brutalitású cigánybűnözéssel, sem a halálbüntetés visszaállításának szükségességével szembenézni. Olyan ország lettünk, amelynek máról holnapra élő becsületes dolgozó embereinek már-már belerokkanva az elviselhetetlen mindennapi terhekbe még rablógyilkosai, kegyetlen bűnözői több évtizedes eltartását is nyögniük kell.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat petíciójában leszögezte, megszámlálhatatlan rettegésben élő település, egykor virágzó, mára már az ország és a nemzet számára elveszett falvak sokasága várja, hogy valaki még reményt nyújtson nekik. Áder János államfő a származása miatt szóbeli inzultust tapasztalt idős rabbit irigylésre méltó gyorsasággal látogatta meg, a brutális cigánybűnöző által kivégzett fiatal lány családját azonban nem keresi fel: éppen Izraelben akad dolga.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ifjúsági tagozat minden életét, vagyonát féltő, becsületes magyar ember nevében a leghatározottabb módon követeli a FIDESZ-KDNP kormánytól, hogy a Nemzeti Konzultáció nevetséges és demagóg kérdései helyett folytasson érdemi, valós problémákra koncentráló, nyílt és őszinte párbeszédet a félelmetes iramban növekedő cigánybűnözésről és a legsúlyosabb bűnesetek tekintetében a halálbüntetés visszaállításáról.

 

A fiatal magyar generációnak nem arra kellene készülnie lélekben, hogy évről évre több és több gyilkost, kegyetlen bűnözőt, a társadalom hulladékát tartsa el, hanem arra, hogy egy olyan ország jövőjét építse, amely megvédi, megbecsüli és segíti minden értékes életet élő állampolgára testi, szellemi és anyagi épségét.

 

(barikad.hu)

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya