IT hírek
:: 2014. április 22. - 14:43
Ongán is IT alakult

2014. április 18-án Ongán is megalakult a Jobbik Ifjúsági Tagozat. A zászlóbolntáson jelen volt Farkas Gergely is, a Jobbik IT országos elnöke. Az Ongai Ifjúsági Tagozat elnökének  Tóth Mátét választották a fiatalok.

Régen tervben volt már az alakulás, hiszen alapszervezet híján a munkát a városban élő fiatalság vállalta magára. A közösség a kampányidőszak feladatai alatt kovácsolódott össze igazi csapattá. A feladatok elvégzésében támogatást is kaptunk , főként a Miskolci Ifjúsági Tagozattól. Itt szeretnénk megemlíteni, hogy Hegedűs Edgár a Miskolci IT alelnöke, ongai lakosként kivette a részét a munkából és a baráti közösség kialakulásához is nagyban hozzájárult. 

Tóth Máté elmondta, hogy Onga városában erős a Jobbik, ahogy azt a választási eredmények is bizonyítják. A fiatalok pedig mindent meg is tesznek azért, hogy ez a támogatottság növekedjen. 

Továbbá cél az is, hogy a településen élő hasonló gondolkodású, nemzeti érzelmű fiataloknak felkeltség az érdeklődésüket az Ifjúsági Tagozat iránt. A változás Ongán is elkezdődött!

A jövőt nem lehet megállítani!

 

Jobbikos hírek

A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat
Keveseknek kell bemutatni Kovács Tamást, kétszeres olimpiai bajnok bronzérm

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya