IT hírek
:: 2015. június 1. - 11:13
Önkéntesség éve - Kórház kerítését festette újra a gyöngyösi IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat 2015-re meghirdette az Önkéntesség évét, melyhez a gyöngyösi csapat is csatlakoztunk. Év eleje óta, számos olyan önálló vagy a felnőtt párttal közösen megszervezett karitatív, társadalmi munkánk volt, amelynek köszönhetően hozzájárulhattunk környezetünk és Gyöngyös szebbé tételéhez.

Május 31-én közös tevékenységre hívtuk a város lakóit, hogy együtt fessük át a Bugát Pál Kórház főbejáratához tartozó fém kaput és oldalkerítést. Az elmúlt évek során a főkapu rozsdássá vált, megérett a felújításra.

A felújítási munkálatokat egy nagyon komoly szervezői munka előzte meg, hiszen azontúl, hogy átfestettük a kerítést, minél nagyobb réteget igyekeztünk megszólítani. Ezúton is köszönöm azon helyi vállalkozóknak, akik támogatták az akciónkat és hozzá járultak ahhoz, hogy városunk kórháza megújuljon. Reggeli zápor ellenére, a Bugát Pál Kórház előtt a helyi jobbik frakció és Gyöngyösi IT mellett, még nagyon sok civil önkéntes is megjelent, akik szintén fontosnak érezték, hogy segítség munkánkat.

A főkapu és oldal kerítések az első állomás volt, hiszen még az idén nyáron szeretnénk folytatni és befejezni a teljes 100 méter hosszú kerítés szakasz átfestését.  A mostani hétvége is, kitűnő bizonyítéka annak, hogy igen is lehet ösztönözni a mai fiatalságot az önkéntes munkára.

A gyöngyösi jobbikosoknak ismét sikerült megmutatniuk, hogy az összefogásnak és a tenni akarásnak köszönhetően, nagyon sok honfitársunkon és városlakón tudunk segíteni.

Köszönjük minden szorgos kéznek a segítséget, hiszen nélkülük nem sikerült volna!

Bús Árpád Zsolt
Jobbik Gyöngyösi IT elnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya