IT hírek
:: 2017. május 14. - 15:30
Orbánéknak eszük ágában sincs hazahívni az elüldözött fiatalokat

A Jobbik szerint a Fidesz–KDNP lemondott az országot tömegével elhagyó fiatalokról, ennek ékes bizonyítéka, hogy a Gyere haza, fiatal! program után a Vállalkozz itthon, fiatal! is becsődölt. Amint arról a sajtó is beszámolt, minisztériumi packázások miatt nem tudták beindítani saját cégeiket azok az ifjak, akiket a Fidesz-kormány tavaly kiemelt állami támogatások ígéretével csábított haza külföldről.

A Vállalkozz itthon, fiatal! program mint cseppben a tenger mutatja meg az orbánizmus igazi arcát: a nemes célokat és hangzatos ígéreteket csapnivaló kivitelezés követi, amelyből a végén az ország helyett csak egy szűk haveri kör gazdagodik. Ma Magyarországon ugyanis csak azoknak van esélyük „saját lábon állva boldogulni”, akik jó helyen és jó időben csatlakoztak a „nemzeti együttbűnözés rendszeréhez”. Nekik viszont se tehetségre, se szorgalomra nincs szükségük, mert a hazai életpályamodell nem a briliáns ötletből meggazdagodó startup alapítóké, hanem a közvagyont gátlás nélkül kisajátító fideszes strómanoké.

A Jobbik 2018-as kormányra jutását követően olyan állami támogatói rendszert fog kialakítani, amely pártkötődés helyett hozzáadott értékük alapján díjazza a cégeket, a vállalkozókat pedig elvándorlás helyett itthon maradásra ösztönzi.

Bencsik János, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet alelnöke és Völgyi Péter, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya