IT hírek
:: 2015. november 15. - 13:49
Ózdon járt a gyöngyösi IT

A Jobbik Gyöngyösi Ifjúsági Tagozat november 14-én Ózdra látogatott, ahol egy tanulmányút keretében ismerhettük meg a várost, a megvalósult fejlesztések mellett, Janiczak Dávid polgármester a jövőbeni elképzelésekről és tervekről is tartott előadást.

Alig több, mint egy évvel ezelőtt, 10 299 ózdi ember érezte úgy, hogy változásra van szükség, és a szavazófülkékben ki is nyilvánították akaratukat. Hatalmas mérföldkő volt ez nemcsak Ózd életében, hanem a Jobbik életében is. Egy év után izgatottan és érdeklődéssel vártuk a tanulmányutat, hogy megnézzük, hogyan is működik egy jobbikos városvezetés.

Egy tartalmas és eredményes év után, a polgármester úr örömmel számolt be nekünk, hogy több tervüket végrehajtották, és több tervük megvalósításán kezdtek el dolgozni, továbbá olyan fejlesztések is történtek, melyek nem voltak betervezve. Az Ózd Városi Rendészet, a lovas rendészet, a 24 órás rendőri jelenlétnek körzetenként, köszönhetően csökkentek a bűncselekmények száma. A szerkezeti átalakítások mellett, több új rendelet is hatályba lépett az elmúlt egy évben, ilyen például a lakásrendelet, mely országos hírű lett, vagy a november 10-én hatályba lépett Közösségi együttélés szabályairól szóló rendelet.

Jó érzés volt megtapasztalni a tanulmányút során, hogy a jobbikos recept működik és Janiczak Dávid munkájának köszönhetően, Ózd városa fejlődik és szépül.

A nap végén, az Ózdi Ifjúsági Tagozat és a Gyöngyösi IT, testvérszervezeti együttműködést kötöttünk, melynek célja, hogy még szorosabbá tegyük a két szervezet közötti kapcsolatot, elősegítsük a tagok közötti új ismeretségek kialakítását. Kucsera Nikolett, az Ózdi IT elnöke, szerint az együttműködési nyilatkozatunk újfajta lehetőségeket biztosít a közös, szakmai munkához, tapasztalatcseréhez a két tagozat között.

Bús Árpád Zsolt
Jobbik Gyöngyösi IT elnöke

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya