IT hírek
:: 2016. szeptember 12. - 11:29
Pénzadomány a székely hazafiaknak

Az augusztusban a Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinetje és Hagyományőrző Tagozata által szervezett jótékonysági íjászversenyen befolyt pénzadományt személyesen vitte el a Jobbik IT Kézdivásárhelyre szeptember elején.  

A két meghurcolt székely hazafi, Beke István és Szőcs Zoltán, ma már családjaik körében lehetnek és a börtönfalak helyett házi őrizetben védekezhetnek, azonban az ügyvédi és bírósági költségek folyamatosan nagy terhet rónak a két család vállára. Ezért is fontos, hogy hasonló jótékonysági rendezvények megszervezésével segítsünk rajtuk. Hiszen bajban ismerszik meg a barát!

A Jobbik IT jótékonysági rendezvényének célja volt továbbá, hogy felhívja mindenki figyelmét arra, hogy napjainkban, egy európai uniós tagállamban, milyen jogfosztottsággal kell megküzdenie egy kisebbségben élő, nemzeti öntudatát felvállaló állampolgárnak. Bízunk benne, hogy minden viszontagság ellenére, a végén győzni fog az igazság. Addig viszont fontos, hogy aki csak teheti kiálljon az igaz ügy mellett. Székelyföld autonómiája mellett!

Köszönjük mindenkinek az anyagi felajánlásokat és segítséget. Az adomány jó helyre, igaz emberekhez került!

Bús Árpád Zsolt
Jobbik IT alelnöke

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya