IT hírek
:: 2017. május 24. - 22:16
Pest megyei Jobbikos fiatalok találkozója Fóton

Május 13-án, Fóton került megrendezésre a Jobbik Ifjúsági Tagozat I. Pest megyei találkozója. Ezen az eseményen a már meglévő szervezetek tagjain kívül olyan fiatalokat is vendégül láttunk, akik a jövőben a Jobbik IT berkein belül szeretnének tenni a nemzetükért, és jobban meg szerették volna ismerni a párt fiatal közösségének mindennapi működését.

A találkozón megjelenteket a fóti szervezet látta vendégül egy remek atmoszférával rendelkező horgásztó mellett, ahol főzésre is lehetőség kínálkozott. Bár a rendezvény kötetlenebb programnak ígérkezett, mert célja az ismerkedés volt, azért pár szakmaibb részre is jutott idő. Merkwart Krisztián, a fóti szervezet elnöke, és helyi önkormányzati képviselő is, röviden bemutatta a szervezet működését. Majd a hallgatóság megismerhette, hogy milyen lehetőségei lehetnek egy ifjúsági szervezetnek a helyi politikába való tevékenység során. Wladyczanski Péter Bátor megyei elnök főleg az érdeklődő fiatalokhoz szólt, és az országos IT működését ismertette meg az újakkal. Végül Kálló Gergely országos alelnök pedig a sajtóban való megjelenésről tartott egy rövid "kisokos" előadást.

 

Összeségében remek hangulatban telt az első, hagyományteremtő céllal megrendezésre kerülő Pest megyei találkozó. A szervezeti tagokon kívül az érdeklődő fiatalok is jól érezték magukat, és többen már a jelentkezésüket is beadták a Jobbik IT-be.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya