IT hírek
:: 2017. november 10. - 09:56
S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y - A jövő a fiatalokkal kezdődik!

Intenzív tagtoborzást hirdet a Jobbik Ifjúsági Tagozat, amely ma már Magyarország legerősebb politikai ifjúsági szervezete. „A jövő Veled kezdődik” szlogennel fémjelzett kampány célja, hogy megszólítsuk a közérdek iránt érdeklődő és tenni akaró fiatalokat, de azokat is, akik eddig kevésbé érdeklődtek, bevonva őket a közös cselekvésbe.

Célunk, hogy bemutassuk politikai közösségünket, értékrendünket és azokat az alappilléreket, amelyek meghatározzák a Jobbik Ifjúsági Tagozatát.

„A jövő Veled kezdődik”, ugyanis hisszük, hogy a politika értünk és rólunk kell, hogy szóljon. A változás, Magyarország megújítása rajtunk, fiatalokon is múlik. Ezért szólítjuk meg a fiatalokat, hiszen együtt még hatékonyabban és sikeresebben tudunk tenni hazánkért. Közösen beleszólhatunk az ország sorsába, és együtt dolgozhatunk egy élhetőbb jövőn.

Bátorítunk mindenkit arra, hogy csatlakozzon szervezetünkhöz, ahol amellett, hogy alkalom nyílik az aktív politizálásra, olyan lehetőséget nyújtunk, ami erős közösséget, életre szóló élményeket, szakmai fejlődést és szilárd értékrendet biztosít.

Jelentkezni a https://jelentkezes.jobbikit.hu/ oldalon lehet. 

A Jobbik Ifjúsági Tagozata toborzókampányának első videóját ide kattintva érheti el.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya